På gång

Obs! Då konserterna är slutsålda blir det en extrakonsert onsdag 27 februari kl 18.30!


Bli förförd av Kördelux unika förmåga att beröra och underhålla tillsammans med Öjebokören och några av landets vassaste artister och musiker.


Kring alla hjärtans dag i februari bjuder Köredlux tillsammans med Öjebokören och ytterligare vänner in till kopnserter med mycket kärlek, väörme, glädje och gemenskap klädd i en musikalisk upplevelse utöver det vanliga.


Denna gång gästas vi av artisterna Peter Hallström, Boris René och Åsa Bergfalk som med sina olika musikaliska inriktningar kommer ge en konsert med stor variation, bredd och kvalité. Som vanligt backas kören och artisterna upp av musiker i absolut toppklass med Peter Tikkanen som kapellmästare och musikalisk ledare. Kördelux har under hösten 2018 spelat in låten " Det finns hopp" tillsammans med Öjebokören och Peter Hallström. Låten finns på Spotify! Den kommer förstås att framföras på konserten!


Vi hälsar vår trogna publik välkommen tillbaks, och er som vi ännu inte träffat - missa inte årets musiklaiska och känslomässiga klimax i Karlskoga!